Podkasten vår er live!

Podkasten vår er live!

Hva er egentlig seksualitet? Og hva er god seksuell folkeskikk? I denne podkasten vil vi komme nærmere inn på seksualitetens «skikk og bruk» og spør ekspertene hva de mener er god seksuell folkeskikk.

I første episode får vi besøk av oppfinneren av begrepet “seksuell folkeskikk”, nemlig sexolog Elsa Almås. Senere skal vi høre Likestillings- og diskrimineringsombud Bjørn Erik Thon sammen med Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen snakke om #Metoo fem år etter, Helene Flood Aakvaag snakker om skam, Are Saastad om menn og seksualitet, Nanna Klingenberg om fordommer og Tuva Fellman kommer for å snakke om ungdom. Sammen med ekspertene prøver vi å finne fellesnevnerne for god seksuell folkeskikk!

Episodene slippes hver torsdag på Spotify eller Podbean. De finnes også på nullovergrep.no. Tune in!

Podkasten er laget med støtte fra Konfliktrådet. 

Kontakt oss her

Telefon  32 04 58 00

E-post

Send oss en e-post så kontakter vi deg. Ikke skriv sensitive opplysninger i e-posten.